Oldal kiválasztása
Toló-bukó erkélyajtó

Toló-bukó erkélyajtó javítása 10 éves szakmai tapasztalattal

Szakembereink a Magyarországon forgalomban lévő GU, Hau-Tau, Roto, Siegenia vasalattal szerelt toló-bukó erkélyajtó karbantartását, javítását naprakész tudással, 10 éves gyakorlattal végzik ügyfeleik részére.

Vajon milyen karbantartás igényű a toló-bukó erkélyajtó általában?

Magyarországon több, mint 20 éve gyártanak és építenek be nagy bevilágító felületű, nyitható, panorámás kilátást biztosító erkélyajtókat lakóházakba.
A nagy ajtószárnyak a hagyományos nyitás esetén belenyílnának a helyiség belső terébe, sok helyet foglalnának, ezért a műszaki megoldás az oldalirányban történő eltolhatóság lett.
Ellentétben a beltéri tolóajtókkal, a homlokzati, hőszigetelő üveges toló-bukó ajtóknál a megfelelő zárást (légzárás, hangszigetelés) is biztosítani kell, ezért a toló-bukó erkélyajtó működtető vasalata (zárak, futókocsik, szellőztetést biztosító bukóollók) bonyolultabb, karbantartás-igényesebb.

Szakmai képzés a Siegenia-Aubi vasalat hazai forgalmazójánál

Az elmúlt két évtizedben ezek a működtető vasalatok is jelentős műszaki fejlődésen, változáson mentek keresztül, ezért az ajtók szakszerű javítása felkészült szakember feladata.
A Műanyag Nyílászáró Szerviz szakemberei áprilisban a Siegenia-Aubi vasalat magyarországi képviseletének tanácsadóival megtartott konzultáción sajátították el a legújabb PSK 160 és PSK 200 típusok szerelési és javítási fogásait, különös tekintettel a régebbi típusokkal való műszaki hasonlóság és különbözőség javítást befolyásoló kérdéseire.

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk a Siegenia-Aubi Kft. munkatársainak munkájukért, vezetőségének támogatásunkért, mellyel elősegítik törekvésünket, hogy a vasalat magas minőségéhez illő szolgáltatással (javítás, karbantartás) álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az Ablakszerviz vezetőségeToló-bukó erkélyajtók javítása - Siegenia logo

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301

Ha kérdése van, küldjön érdeklődő e-mailt!

Ügyfélszolgálatunk a kitöltött űrlap megérkezése után tájékoztatást ad az Ön által feltett kérdésekről.
Üzenet küldés
Kérem, írja le kérését, kérdését, problémáját!
Kérem, kattintson az üres négyzetre!
A határidő lejárt. Kérjük, töltse be újra a CAPTCHA-t.
Sending

További hírek: