Oldal kiválasztása

Roto továbbképzés 2012

Hazánk egyik legnagyobb nyílászáró vasalat gyártója, az Észak-magyarországi hatalmas üzemterülettel rendelkező Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. fontosnak tartja, hogy a forgalmazáson kívül, a speciális vasalati elemek működését, alkatrészeinek szakszerű cseréjét, javításának módozatait megismertesse a felhasználó partnereivel.
Ezért a gyár évente, különleges képzést nyújt azon partnereinek, akik a technológia változásait követve egyre magasabb műszaki tartalmú nyílászárókat tudnak majd előállítani, illetve ezek karbantartását, illetve szakszerű javítását elvégezni.
A több napos képzés keretében a “tanulóknak” megmutatják a gyártó sorokat.
Végig vezetik az érdeklődőket a gyártási folyamatok különböző lépésein, a nyers acéllemez beérkezésétől, a megmunkáláson keresztül, a modern felületkezelésen át az automatizált végszerelésig, és készre csomagolásig.
Megismertetik a különböző vasalat típusok és ezek generációinak műszaki paraméter változatait.
A tanfolyam végén rengeteg dokumentációval látják el a továbbképzésre jelentkező szakembereket és a későbbi felmerülő problémáik mielőbbi megoldásában is készségesen segítenek a gyár mérnökei.
Cégünk ez évben is élt a Roto cég adta lehetőséggel.
Idén márciusban több kollégánk részt vett a “Roto ablak- és ajtótechnológia” tanfolyamon, ahol az alkalmazástechnikusoktól közvetlenül kaphattak információt a Roto vasalat rendszer legújabb fejlesztéseiről, felhasználásáról, alkalmazásáról.
Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink folyamatos képzése révén cégünk megfelelő szintű szolgáltatással tudjon ügyfelei rendelkezésére állni. Mivel ezen a speciális területen nincs államilag szervezett szakképzés, a szerviznek magának kell gondoskodnia a szükséges szakismeretek elsajátításáról, a munkatársak folyamatos oktatásáról, a legújabb technológiák és eszközök ismeretéről, használatáról. Az évről-évre megtartott Roto továbbképzés nagy segítséget nyújt részünkre ebben a feladatban.
Ez úton is köszönjük a Roto cégnek és kollégáinak a munkát, mellyel közös célunk elérése érdekében folyamatosan segítségünkre vannak. Munkájukhoz a továbbiakban is sok sikert kívánunk.
Résztvevő kollégáink:
Cserni László
Czakó Károly
Dorogi Gábor
Kis Mátyás
Murányi Máté
Naberschnig Roland
Bosnyák Attila
Roto továbbképzés 2012.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301

Üzenet küldés
Kérem, írja le kérését, kérdését, problémáját!
Kérem, kattintson az üres négyzetre!
A határidő lejárt. Kérjük, töltse be újra a CAPTCHA-t.
Sending

További hírek:

Üzleti Megbízhatósági Fődíj 2014

Üzleti megbízhatóság fődíj 2014

Üzleti megbízhatóság fődíj 2014

Kisállatajtók beszerzése partnerünknél:

Wilson-Tradig PetSafe kisállat ajtók

Wilson-Tradig PetSafe kisállat ajtók az Ablakszerviz partnerétől