Oldal kiválasztása

Kiváló Vállalkozások Fóruma

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az Üzleti Randi Klub rendezvényére műszaki vezetőnk meghívást kapott, mint szereplő.
Ez a rendszeresen megtartott rendezvény olyan kreatív vállalkozók részére készült, aki fogékonyak egymás tevékenységére és nyitottak a tartós partneri viszonyok kialakítására.
Fontos napirendi pontja ezeknek a találkozóknak, hogy a résztvevők rövid bemutatkozások útján ismerhessék meg egymás tevékenységét. Így kerülhetett sor a mi vállalkozásunk bemutatására is.
Cégünk képviselőjével interjú készült – több értékes és tanulságos előadás után – melynek anyagát rövidített változatban és teljes verzióban itt közreadjuk.

Az interjú tartalmáról dióhéjban

Az interjúban arról kérdezték műszaki vezetőnket, milyen buktatókkal kellett szembenéznie, milyen akadályokat kellett legyőznie a teljes mértékben önerőből épülő családi vállalkozásnak a megalapításkor, és az azt követő időszakban.
Többek között az a kérdés is felmerült, hogy miből építkezett, honnan vette az ötleteket a vállalkozás létrehozásához és a későbbiekben, annak fejlesztéséhez.
Mit tart a vállalkozás legfontosabb erényeinek, ami feltétele lett a stabil és folyamatos piaci jelentét megteremtéséhez?
Miben tudott egyedi lenni, és melyek azok a tulajdonságok ami megkülönbözteti az egyre növekedő vállalkozását a többi, hasonló szolgáltatást nyújtó cégtől?
Tanulságos történetet nézhetünk végig, ami lépésről, lépésre bemutatja egy zseniális gondolat megszületésétől, annak megvalósításáig és egy sikeresen működő cég létrehozásán keresztül a folyamatos, magas színvonalon történő működtetés érdekében tett lépéseket.
Ha kíváncsi a válaszokra is, tekintse meg a videókat!

Kiváló Vállalkozások Fóruma

Az interjú rövidített változata:

Kiváló Vállalkozások Fóruma

Az interjú teljes anyaga:

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301

Üzenet küldés
Kérem, írja le kérését, kérdését, problémáját!
Kérem, kattintson az üres négyzetre!
A határidő lejárt. Kérjük, töltse be újra a CAPTCHA-t.
Sending

További hírek:

Üzleti Megbízhatósági Fődíj 2014

Üzleti megbízhatóság fődíj 2014

Üzleti megbízhatóság fődíj 2014

Kisállatajtók beszerzése partnerünknél:

Wilson-Tradig PetSafe kisállat ajtók

Wilson-Tradig PetSafe kisállat ajtók az Ablakszerviz partnerétől