Oldal kiválasztása

Energetikai felújítás

Régi nyílászáró, erkélyajtó átalakítása, felújítása

További leírások a témakörben

Energetikai felújítás a nyílászárón

Az energiamegtakarítás legegyszerűbb módja, ha figyelünk ablakaink, ajtóink szigetelésére. Néha elég, ha fűtési szezon elején ellenőrizteti, hogy húz-e az ablak vagy az ajtó, beengedi-e a külső hideget. Ha rendellenességet tapasztal, segítünk.

Műanyag nyílászárók energetikai felújítása

Magyarországon több mint húsz éve gyártanak kemény PVC profilból műanyag nyílászárókat. Ezek a szerkezetek mára működési problémákat okoznak tulajdonosaiknak, ugyanakkor jelentősen elmaradnak a napjainkban elvárt hőszigetelési értékektől.

Energetikai hőszigetelt üveg csere

Jelentős fűtési energiát és költséget takaríthat meg, ha magasabb hőszigetelő értékű üvegre cseréli ablakainak üvegét. Senki sem ellensége saját pénztárcájának, ezért érdemes kihasználni a lágyfém bevonat, a gáztöltésű üveg adta lehetőségeket.

Komplett vasalatcsere

Az új, komplett vasalat felszerelésével az ablak működési élettartama újabb 15-20 évvel meghosszabbítható.
Lakossági ügyfeleinknél közel 4000 db vasalat cserét végeztünk el az elmúlt 15 évben, akár 25-30 éves műanyag ablakkal rendelkező lakótelepeken.

Kripton gáz töltésű üveg

Új üzleti kapcsolatunknak köszönhetően hőszigetelő üvegek cseréjekor biztosítani tudjuk a kripton gáz töltésű “Superglas” hőszigetelő üveget, melynek alkalmazása újabb jelentős lépés a nyílászárók hőszigetelésének fokozására.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301