Oldal kiválasztása

Nagyméretű erkélyajtók javítása

toló-bukó erkélyajtó, emelő-toló teraszajtó,

hőszigetelt harmonikaajtó

javítása szervizelése, karbantartása

Toló erkélyajtó (teraszajtó) javítás

A panoráma kilátást biztosító erkélyajtók nagy előnye a világos, tágas és elegáns lakóterek kialakításának lehetősége. Konstrukciójuk és működésük azonban az összes többi nyitási módnál összetettebb, bonyolultabb.

Toló-bukó erkélyajtó

Az kilincs 90º-os elfordítása után az ajtószárny teteje a szoba irányába kibukik (bukó állapot). A kilincs továbbfordítására az ajtószárny alsó része is kimozdul a szoba irányába, és az ajtókeretre szerelt síneken a szárny párhuzamosan eltolható a mellette lévő fix rész elé (nyitott állapot).

Emelő-toló erkélyajtó

A függőlegesen álló kilincs 180º-os elfordítására az ajtószárny függőlegesen megemelkedik (1-2 cm). Ezután az ajtószárny a vízszintes alsó élébe (rejtett módon) beépített futókocsikon oldalirányban eltolható a mellette lévő fix rész (általában üvegezett) elé.

Hőszigetelő harmonika erkélyajtó

.Az eltolható ajtószárnyak harmonikázó mozgásáról kapta a nevét. A széles erkélyajtó (teraszajtó) így nagy nyitott felületet biztosít. A bukó-nyíló erkélyajtóhoz hasonlóan a kilinccsel kell a rejtett vasalatot (zárat) oldani, és az ajtószárnykeretet ezután kézzel eltolni.

Toló erkélyajtó karbantartás

A hőszigetelő erkélyajtók karbantartására javasoljuk kiemelt figyelmet fordítani. Ezekbe a nyílászárókba ugyanis már olyan vasalat került beépítésre, amelynek élettartama ugyan több tíz évig is eltarthat, de ha nincs megfelelően karbantartva, néhány év alatt elbúcsúzhatunk tőle.

Toló-bukó erkélyajtók éves karbantartása

Cégünk 2012-ben május-június hónapban végzi lakossági ügyfelei részére az aktuális évenkénti toló-bukó karbantartást. Nyilvántartott ügyfeleink részére az értesítéseket kiküldtük. Jelentkezzen Ön is!

Toló-bukó erkélyajtó javítása

Szakembereink a Magyarországon forgalomban lévő G-U, Hau-Tau, Roto, Siegenia vasalattal szerelt toló-bukó erkélyajtók karbantartását, javítását naprakész tudással, 10 éves gyakorlattal végzik ügyfeleink részére.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301