Oldal kiválasztása

Betörésvédelem, biztonsági vasalat, biztonsági üveg

betörés megelőzése

nyílászáró, erkélyajtó

megerősítésével, átalakításával

Betörésvédelem

A betöréses lopások legnagyobb hányadát a nyílászárók – ajtó, ablak – megrongálásával, feltörésével követik el, ezért az egyik legfontosabb teendő ezek megerősítése. Ne elégedjen meg az alapkivitelű zárakkal, gyenge ajtókkal, ablakokkal!

Biztonsági vasalat (zár) műanyag és fa nyílászárón

Biztonsági vasalattal szerelt nyílászárón a betörési kísérlet sokkal tovább tart és nagyobb zajjal jár. A biztonsági vasalat hátráltatja a betörőt, esély van rá, hogy feladja, vagy a riasztó jelzését észlelve tetten érik.

Acélcsapos, acélkampós zár

Bejárati biztonsági ajtóknál alkalmazható. A zárás biztonságát a biztonsági záró csapok zárási mélysége és darabszáma határozza meg. A biztonsági zárak csapjai mélyen a tokon lévő záródarabba, vagy akár a tokba zárnak bele, így nehezítik a kifeszítést.

Gombafejű zár

Úgy illeszkedik a zárfogadóba (ami a tokkereten van) , hogy azt a fogadó (az ajtó, ablak bezárt állapotában) körülveszi, így a betörő nem tudja a szárnyat a toktól elfeszítve a nyílászárót kívülről befeszíteni.

Biztonsági, zárható kilincs

Megakadályozza a zárszerkezet kívülről történő elmozdítását, így a betörő nem tudja még a résszellőző funkción hagyott ablakot sem kinyitni. Nem lehet a keretet átfúrva dróttal, vagy a kis felületen kitört üvegen átnyúlva, elfordítani a kilincset.

GreenteQ SENSO ablakkilincs

A SENSO ablakkilincs klíma funkciója diszkrét piros villogással jelzi a fogantyú oldalon, ha a helyiség páratartalma elér egy kritikus szintet. Riasztó szirénája a 115 dB-es hangjával biztosan elriaszt minden betolakodót.

Biztonsági ragasztott üveg

Ellenáll a behatolásnak, biztonságosan törik, csökkentve a vágásos és szúrt sebek kockázatát. Pontos beszerelés esetén rendszerint bent marad a keretben törés után. Biztonságot nyújthat a vandalizmus, szándékos fizikai támadás ellen is.

Betörés utáni javítás, betörésvédelem – Referenciák

Szomorú látni a betörők által megrongált nyílászárók sérült elemeit, de szerencsére javítással szépen eltüntethetőek a sérülések nyomai. A tulajdonos sokszor el sem tudja képzelni, hogy az okozott rongálások javítással helyrehozhatóak.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301