Oldal kiválasztása

Ajtó, ablakjavítás

műanyag nyílászáró javítása

Hasznos információk e témakörben

A kilincs körbe forog

Körbe forog a kilincs és nem nyitható az ablak? Két jellemző hiba is okozhatja a jelenséget. Mindkettő szakképzett segítséget igényel.

Nem zárható az erkélyajtó kívülről

Kívülről nem zárható az erkélyajtó, így ha kimegyek a teraszra, nem tudom magam után becsukni. Át lehetne úgy alakítani, hogy kívülről is bezárható legyen?

Bukik és nyílik egyszerre az ablakom!

Gyakran előfordul, hogy a nyíló-bukó funkciós ablak, erkélyajtó véletlen, hibás kezelés miatt ijesztő jelenséget produkál, mintha le akarna szakadni. Pánikra azért nincs ok. Próbáljuk meg a helyére pozicionálni.

Nyílászáró csere helyett ablakjavítás

Sokan kényszerű nyílászárócserét terveznek, nem tudva, hogy a problémák javítással is kiválóan orvosolhatók. A javítás után pedig a régi nyílászáró is olyan kiválóan szolgálja kényelmét, mintha újakat vásárolna. Olvassa el, hogyan!

Műanyag ajtó, ablak javítás

Vajon hogyan lehet megszüntetni a huzatot? Melyek a műanyag nyílászáró javítás jellemző módszerei és mire kell vigyázni, hogy nyílászáróinak élettartama maximális legyen?

Internorm nyílászárók szakjavítása

Kizárólagos magyarországi garanciális szerviz tevékenység az Internorm Magyarország Kft. szerződött partnereként prémiumkategóriás nyílászárókra 2002 és 2008 között. Internorm szerkezetek szakjavítását azóta is folyamatosan végezzük.

Alumínium nyílászáró javítás

Ezek a nyílászárók jól ellenállnak az időjárási viszonyoknak, de felületüket a sérülésektől védeni szükséges, mivel általában festést, vagy eloxálást alkalmaznak a profilok felületkezelésére. Működtető vasalataik, csúszó-kopó alkatrészeik rendszeres karbantartást igényelnek.

Ablak beázás, beázik az ablakom, mit tegyek?

Az ablakon keresztül történő beázás okának megállapítása és a hiba megszüntetése sokszor az egyik legnehezebb, gyakran csak több lépésben megoldható probléma. Szakembereink a hiba okának feltárása után javítják a nyílászárót.

Komplett vasalatcsere

Az új, komplett vasalat felszerelésével az ablak működési élettartama újabb 15-20 évvel meghosszabbítható.
Lakossági ügyfeleinknél közel 4000 db vasalat cserét végeztünk el az elmúlt 15 évben, akár 25-30 éves műanyag ablakkal rendelkező lakótelepeken.

Nyílászárók beállítása

Kollégáink a nyílászáró szabályszerű működését ellenőrzik a nyílászárók beállítása során, és korrigálják az olyan kisebb működési problémákat, hibajelenségeket, melyek a későbbiek során – beállítás hiányában – a szerkezet komolyabb meghibásodásához vezetnek. Olvassa el, hogyan történik!

Vorne ajtózár csere

A Vorne márkájú zárak magyarországi forgalmazása megszűnt. A kirívóan alacsony árfekvésű és rövid működési élettartamú zár kiszorult a piacról. Cégünk is vállalja a műszakilag megfelelő zár beszerzését, cseréjét.

Wicona Eurowic vasalatok

Wicona alumínium profilból készült nyílászárók (bukó-nyíló ablakok és ajtók) javítását tudjuk vállalni az Eurowic DK-130 típusú vasalat alkatrészeinek beszerzése után.

Selve vasalat, az ezzel szerelt nyílászárók javítása

A SELVE vasalat jelenleg Magyarországon nem kapható. Meghibásodás esetén a nyílászáró tulajdonos komoly alkatrész beszerzési problémával szembesül. Cégünk vállalja a SELVE vasalattal szerelt ajtók, ablakok javítását.

Sobinco vasalat

A Reynaers alumínium profilból készült nyíló-bukó nyílászárók vasalatát is javítjuk, új üzleti együttműködés létrejöttének eredményeként.

Winkhaus proPilot vasalat

Cégünk új ablakvasalat rendszerbe állítására kapott lehetőséget. A Winkhaus vasalat magyarországi forgalmazójának képzésén megismerhettük a piacon újnak számító Winkhaus proPilot vasalatot.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301