Oldal kiválasztása
Internorm szerkezetek átalakítása

 

Internorm szerkezetek átalakítása

A nyílászáró javítások mellett sokszor oldunk meg különböző, az igényeknek megfelelő szerkezeti átalakításokat is.
Jelen esetben, amint az a helyszínen készült fényképen is látható, az Osztrák gyártmányú műanyag ablakok, azaz Internorm szerkezetek átalakítása utólag volt a feladat.
A megrendelő  a következő kéréssel fordult hozzánk.
Funkcionális szempontból szükségessé vált számukra, hogy ki tudjanak nyitni egy ablakszárnyat az eredetileg nem nyitható, tehát fix, sorolt üvegfalon.
Ezt a feladatot úgy kellett megoldanunk, hogy az Internorm szerkezet átalakítás során az épület homlokzata az egységes külső megjelenését megőrizze.
A műszaki felmérés során részletesen fel kellett derítenünk, hogy a jelenleg forgalomban lévő műanyag ablak profilok felhasználásával, milyen módon valósíthatjuk meg ezt az átalakítást.
Az épületben a sorolt (azaz, egymás mellé beépített és ezzel egyfajta üvegfalat alkotó) nyílászárók egyik felső elemét alakítottuk át variálhatóan, bukó-nyíló ablakká.
Ehhez megfelelő, az eredeti szerkezettel megegyező keresztmetszetű és a homlokzatba egységesen beépíthető szárnyprofilt kellett keresnünk.
A sikeres felderítés után felvettük a kapcsolatot az adott ablak gyártó céggel és a megfelelő paraméterek megadása után az ide illő méretben legyártatnunk a beépítendő nyílászárót.
Amint az ablakgyártó cég jelezte felénk, hogy elkészült a megrendelt ablakszárny, jeleztük ezt a tulajdonos felé és egy újabb időpontot egyeztettünk, amikor a beépítést el tudjuk nálunk végezni a napi munkájuk megzavarása nélkül.
Az új ablakszárny elkészülésével, a helyszínen a meglévő szerkezetet úgy alakítottuk át, hogy fogadja az új, immár bukó-nyíló ablakszárnyat.

Segíthetünk? Hívja ügyfélszolgálatunkat:

06 20 333 9226 06 1 788 2301

Ha kérdése van, küldjön érdeklődő e-mailt!

Ügyfélszolgálatunk a kitöltött űrlap megérkezése után tájékoztatást ad az Ön által feltett kérdésekről.

Üzenet küldés
Kérem, írja le kérését, kérdését, problémáját!
Kérem, kattintson az üres négyzetre!
A határidő lejárt. Kérjük, töltse be újra a CAPTCHA-t.
Sending

További témák ajtó, ablakjavítás témakörben: