Oldal kiválasztása

Tudástár

Hasznos és érdekes témák, információk

Ablakcsere előtt

Ablakcsere előtt felmerülő kérdések Gyakori eset, hogy ablak csere előtt állóktól érdeklődő telefonokat, e-maileket kapunk, melyben a szaktanácsunkat kérik, hogy milyen nyílászárót, melyik gyártót válasszák a gyártásnál, beépítésnél, melyik a "legjobb". Az...

Ajánlatkérés ablakjavításra. Így kérjen ajánlatot!

Ha lehet, referenciával rendelkező vállalkozást kérjünk fel az árajánlat adására. Mik lehetnek a referenciák?
Ismerőseink ajánlása például, akiknek már korrekt szolgáltatást nyújtott a cég, vagy iparos, így van rá remény, hogy mi sem fogunk pórul járni.

A kilincs körbe forog

Körbe forog a kilincs és nem nyitható az ablak? Két jellemző hiba is okozhatja a jelenséget. Mindkettő szakképzett segítséget igényel.

Nem zárható az erkélyajtó kívülről

Kívülről nem zárható az erkélyajtó, így ha kimegyek a teraszra, nem tudom magam után becsukni. Át lehetne úgy alakítani, hogy kívülről is bezárható legyen?

Az ablak vasalat színe fontos?

Jelent-e műszaki különbséget a vasalat színe a nyílászárókban? A vasalat gyártókra vonatkozó Európai Uniós előírás szigorodott a felületkezelés tekintetében a 2007-es évtől kezdődően. Ennek köszönhető a változtatás.

Bukik és nyílik egyszerre az ablakom!

Gyakran előfordul, hogy a nyíló-bukó funkciós ablak, erkélyajtó véletlen, hibás kezelés miatt ijesztő jelenséget produkál, mintha le akarna szakadni. Pánikra azért nincs ok. Próbáljuk meg a helyére pozicionálni.

Internorm nyílászárók szakjavítása

Kizárólagos magyarországi garanciális szerviz tevékenység az Internorm Magyarország Kft. szerződött partnereként prémiumkategóriás nyílászárókra 2002 és 2008 között. Internorm szerkezetek szakjavítását azóta is folyamatosan végezzük.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301