Oldal kiválasztása

Hőszigetelő üveg csere

hőszigetelt ablaküveg, hangszigetelés

Hasznos információk ebben a témakörben

Hőszigetelő üveg csere

Legyen óvatos! Tapasztalatunk szerint a hőszigetelt üvegek pótlása után a tulajdonosok gyakran sokkal gyengébb hőszigetelést élvezhetnek. Ezért érdemes figyelni rá, hogy tapasztalt szakember végezze az üvegcserét.

Energetikai hőszigetelt üveg csere

Jelentős fűtési energiát és költséget takaríthat meg, ha magasabb hőszigetelő értékű üvegre cseréli ablakainak üvegét. Senki sem ellensége saját pénztárcájának, ezért érdemes kihasználni a lágyfém bevonat, a gáztöltésű üveg adta lehetőségeket.

Hőszigetelt, biztonsági üveg csere

Ahol hőszigetelt üveg, vagy biztonsági üveg van, ott az üvegcsere is szakembert kíván. Ha alkalmi „ezermester” végzi a cserét, utána gyakran nem működnek megfelelően az ablakok és ajtók. Olvassa el, mit tegyen!

Hangszigetelő üveg, ablak hangszigetelése

A régen csendes kis utca, ahol él, mára nyüzsgő forgalomtól lármás? Amikor beköltözött még nem volt ilyen, mára azonban lassan elviselhetetlen a forgalom zaja? Az ablak hangszigetelése megoldja a gondot!

A hőszigetelő üveg rétegei között pára vagy piszok van?

A hőszigetelő üveggel ellátott ablakok és ajtók esetén az egyik leggyakoribb gond, hogy a thermoplan üveg a két üvegtábla között homályos, párás, piszkos. Az ilyen ablak tisztítása reménytelen vállalkozás! Nézze meg, mit tehet az eredeti állapot visszaállítása érdekében!

Kripton gáz töltésű üveg

Új üzleti kapcsolatunknak köszönhetően hőszigetelő üvegek cseréjekor biztosítani tudjuk a kripton gáz töltésű “Superglas” hőszigetelő üveget, melynek alkalmazása újabb jelentős lépés a nyílászárók hőszigetelésének fokozására.

Multifunkciós hőszigetelő üveg

A multifunkciós, lágy-fémbevonattal készített üveg jellemzője a jó “látható fényáteresztési” tényező, és az alacsony összenergia áteresztés. A gyors technológiai fejlődés és az elérhető árkategória a hétköznapok részévé teszi a multifunkciós hőszigetelő üvegeket.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301