Oldal kiválasztása

Ajtó, ablakjavítás, műanyag nyílászárók javítása

hasznos információk e témakörben

A kilincs körbe forog

Körbe forog a kilincs és nem nyitható az ablak? Két jellemző hiba is okozhatja a jelenséget. Mindkettő szakképzett segítséget igényel.

Nem zárható az erkélyajtó kívülről

Kívülről nem zárható az erkélyajtó, így ha kimegyek a teraszra, nem tudom magam után becsukni. Át lehetne úgy alakítani, hogy kívülről is bezárható legyen?

Bukik és nyílik egyszerre az ablakom!

Gyakran előfordul, hogy a nyíló-bukó funkciós ablak, erkélyajtó véletlen, hibás kezelés miatt ijesztő jelenséget produkál, mintha le akarna szakadni. Pánikra azért nincs ok. Próbáljuk meg a helyére pozicionálni.

Nyílászáró csere helyett ablakjavítás

Sokan kényszerű nyílászárócserét terveznek, nem tudva, hogy a problémák javítással is kiválóan orvosolhatók. A javítás után pedig a régi nyílászáró is olyan kiválóan szolgálja kényelmét, mintha újakat vásárolna. Olvassa el, hogyan!

Műanyag ajtó, ablak javítás

Vajon hogyan lehet megszüntetni a huzatot? Melyek a műanyag nyílászáró javítás jellemző módszerei és mire kell vigyázni, hogy nyílászáróinak élettartama maximális legyen?

Alumínium nyílászáró javítás

Ezek a nyílászárók jól ellenállnak az időjárási viszonyoknak, de felületüket a sérülésektől védeni szükséges, mivel általában festést, vagy eloxálást alkalmaznak a profilok felületkezelésére. Működtető vasalataik, csúszó-kopó alkatrészeik rendszeres karbantartást igényelnek.

Ablak beázás, beázik az ablakom, mit tegyek?

Az ablakon keresztül történő beázás okának megállapítása és a hiba megszüntetése sokszor az egyik legnehezebb, gyakran csak több lépésben megoldható probléma. Szakembereink a hiba okának feltárása után javítják a nyílászárót.

Komplett vasalatcsere

Az új, komplett vasalat felszerelésével az ablak működési élettartama újabb 15-20 évvel meghosszabbítható.
Lakossági ügyfeleinknél közel 4000 db vasalat cserét végeztünk el az elmúlt 15 évben, akár 25-30 éves műanyag ablakkal rendelkező lakótelepeken.

Nyílászárók beállítása

Kollégáink a nyílászáró szabályszerű működését ellenőrzik a nyílászárók beállítása során, és korrigálják az olyan kisebb működési problémákat, hibajelenségeket, melyek a későbbiek során – beállítás hiányában – a szerkezet komolyabb meghibásodásához vezetnek. Olvassa el, hogyan történik!

Vorne ajtózár csere

A Vorne márkájú zárak magyarországi forgalmazása megszűnt. A kirívóan alacsony árfekvésű és rövid működési élettartamú zár kiszorult a piacról. Cégünk is vállalja a műszakilag megfelelő zár beszerzését, cseréjét.

Wicona Eurowic vasalatok

Wicona alumínium profilból készült nyílászárók (bukó-nyíló ablakok és ajtók) javítását tudjuk vállalni az Eurowic DK-130 típusú vasalat alkatrészeinek beszerzése után.

Selve vasalat, az ezzel szerelt nyílászárók javítása

A SELVE vasalat jelenleg Magyarországon nem kapható. Meghibásodás esetén a nyílászáró tulajdonos komoly alkatrész beszerzési problémával szembesül. Cégünk vállalja a SELVE vasalattal szerelt ajtók, ablakok javítását.

Sobinco vasalat

A Reynaers alumínium profilból készült nyíló-bukó nyílászárók vasalatát is javítjuk, új üzleti együttműködés létrejöttének eredményeként.

Winkhaus proPilot vasalat

Cégünk új ablakvasalat rendszerbe állítására kapott lehetőséget. A Winkhaus vasalat magyarországi forgalmazójának képzésén megismerhettük a piacon újnak számító Winkhaus proPilot vasalatot.

WSS vasalatok

A TKI alumínium profilból készült ajtók és ablakok WSS márkájú vasalatait is javítjuk új üzleti együttműködés létrejöttének eredményeként.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301