Oldal kiválasztása
Magyar Üzleti Világ

Magyar Üzleti Világ magazin. Címlapon cégünk műszaki vezetője

A Magyar Üzleti Világ magazin 2014 évi 2. számának címlapjára Kis Sándor, cégünk műszaki vezetője portréja került a vele készült interjú kapcsán.
A tartalmas kiadvány negyedévenként jelenik meg.

Kedvcsináló az említett szám tartalmából:

Címlapon borito

ÉRTÉK ORIENTÁLT ÜZLETEMBEREK

A közös üzlet csak hab a tortán
– Mi a Lipóti Pékség sikerének a titka?
– Elaprózódott a mai magyar kisvállalkozói kör
– Ahol a sikeres vállalkozók segítik a kezdőket

ÜZLETI KAPCSOLATÉPÍTÉS

– Mi történik, amikor 70 cégvezetőt „összezársz” egy egész napra?
– Ahol bizalom van, ott köttetnek a legjobb üzletek
– Így születnek az üzleti barátságok
– Több tudás, jobb eredmény, kiválóbb cég

A magazinról bővebb információt találhat: Magyar Üzleti Világ

Az interjú tartalmából

Kis Sándor, az A-Z Ablakszerviz Kft. tulajdonosa évek óta erősíti az Üzleti Randi Klub csapatát. Mi sem példázza ezt jobban annál, mint hogy már két Üzleti Megbízhatóság Díjat is a magáénak tudhat, idén pedig a klubtagok szavazatai alapján Ő nyerte el a fődíjat.

– Mit jelent számodra az üzleti megbízhatóság?

– Ezt nagyon könnyen meg tudom fogalmazni: az üzleti megbízhatóság számomra az adott szó megtartását jelenti. Iparos emberként talán valamelyest nehezebb dolgom van az előítéletekkel kapcsolatban, nehezebben bíznak meg egy iparosban az emberek. A munkatársaimmal egyaránt arra törekszünk, hogy megbízhatóak, hitelesek legyünk. Ha valamit mondunk,, akkor az úgy is van, betartjuk ígéreteinket, valós dolgokat állítunk, mindig megtartjuk a szavunkat.

Mit jelent számodra az Üzleti Randi Klub?

– Egyértelműen azért vagyok itt már évek óta, mert a klub egy nagyszerű lehetőséget jelent számomra. Lehetőséget arra, hogy a mindennapi munkából kiszakadjak, sikerüljön kapcsolatokat építeni, egészen más gondolkodású embereket megismerni. Ez egy nagyon fontos dolog a számomra, és mindezt ezúton is köszönöm a klub vezetőinek. Az, hogy létrejönnek közös üzletek, már csak hab a tortán.

Mit gondolsz, miért Rád szavaztak a legtöbben a klubtársaid?

– Őszintén szólva, nem is értem, hogy miért pont rám szavaztak, fel sem fogtam még ennek a súlyát. Cégvezetőként és magánemberként is sokat jelent számomra, hogy nagyon sok segítséget kapok itt, a klubban. Akár egyszerű beszélgetések formájában is rengeteg hasznos információhoz lehet jutni. Többek között azért vagyok itt, hogy nálam okosabb emberektől kapjak tanácsokat a cégvezetéshez. Igyekszem nem visszaélni azzal, hogy klubtagként mennyi ingyenes információt kapok meg a klubtársaimtól.

Onnantól, hogy átlép egy általam megszabott határt ez a segítségnyújtás, inkább már üzleti partnerként tekintek rájuk, és amit pedig később megrendelek, azt ki is fizetem a szakértőknek. Mondhatni nem ismerem a tartozás fogalmát, nem szerepel a szótáramban, egyszerűen nem értem azt, hogy egy kézfogás, egy megegyezés után később hogyan lehetnek problémák a fizetéssel. Nem hiszem, hogy ez akkora mérföldkő lenne, de talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy rám szavaztak a legtöbben

Az interjút készítette: Németh Dóra

www.uzleti-vilag.hu

 

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301
Üzenet küldés
Kérem, írja le kérését, kérdését, problémáját!
Kérem, kattintson az üres négyzetre!
Sending

További hírek:

Üzleti Megbízhatósági Fődíj 2014

Üzleti megbízhatóság fődíj 2014

Üzleti megbízhatóság fődíj 2014

Kisállatajtók beszerzése partnerünknél:

Wilson-Tradig PetSafe kisállat ajtók

Wilson-Tradig PetSafe kisállat ajtók az Ablakszerviz partnerétől

Munkatárs keresésben partnerünk:

jobble

Munkatárs keresésben partnerünk