Oldal kiválasztása

Hírek

Újdonságok, aktualitások

 

Internorm nyílászárók szakjavítása

Kizárólagos magyarországi garanciális szerviz tevékenység az Internorm Magyarország Kft. szerződött partnereként prémiumkategóriás nyílászárókra 2002 és 2008 között. Internorm szerkezetek szakjavítását azóta is folyamatosan végezzük.

Kiváló Vállalkozások Fóruma

Az Üzleti Randi Klub rendezvényére műszaki vezetőnk meghívást kapott, mint szereplő. Interjú készült vele, melynek anyagát rövidített változatban és teljes verzióban itt közreadjuk.

Ablakszerviz a címlapon

A Magyar Üzleti Világ magazin idei 2. számának címlapjára Kis Sándor, cégünk műszaki vezetőjének portréja került a vele készült interjú apropóján. A tartalmas kiadvány negyedévenként jelenik meg.

Roto továbbképzés 2013

Hét kollégánk vett részt a Roto vasalatgyártó cég alkalmazástechnikusai által tartott képzésen, melyet speciálisan a szerviz cégek részére tartottak. Köszönjük a lehetőséget és a folyamatos együttműködést.

Hőszigetelt üveg továbbképzés

Cégünk szakemberei részt vettek a Hőszig Kft. szakmai napján. A Hőszig Kft., illetve a Saint-Gobain Glass GmbH értékes prezentációit hallhattuk a hőszigetelt üveg gyártás, beépítés különböző témaköreiben.

Toló-bukó erkélyajtók éves karbantartása

Cégünk 2012-ben május-június hónapban végzi lakossági ügyfelei részére az aktuális évenkénti toló-bukó karbantartást. Nyilvántartott ügyfeleink részére az értesítéseket kiküldtük. Jelentkezzen Ön is!

Roto továbbképzés 2012

Több kollégánk részt vett a “Roto ablak- és ajtótechnológia” tanfolyamon, ahol közvetlenül kaphattak információt a Roto vasalatrendszer legújabb fejlesztéseiről.

Deceuninck Mondial tömítőgumi

Egy újabb hiány megszüntetése érdekében sikerült Csehországból beszereznünk a Mondial profil rendszergumiját, melyet a Deceuninck cég eredeti beszállítója gyárt részünkre.

Továbbképzés a Roto Kft. szervezésében

kollégáink az éves továbbképzési programjuk keretében részt vettek 2011 márciusban a Roto Kft. oktatásán. A folyamatos képzés hozzásegíti cégünket szolgáltatási színvonalának folyamatos emeléséhez.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301