Oldal kiválasztása

Ablakszerviz blog

Hasznos infók ablakszerviz témakörben

Üvegcsere Budapest I. II. III. XII. kerület

Hőszigetelő üveges szerkezeteken vállaljuk az üvegcserét Budapest I. II. III. XII. kerületeiben. Előzetes ajánlat elfogadása esetén a helyszínen végzünk méretpontosítást. Az üveg elkészülte után szállítjuk és beépítjük a nyílászáróba

Üvegcsere Budapest XI. XXI. XXII. kerület

Hőszigetelő üveg csere Budapest Xi., XXI., XXII. kerületében is előzetes nagyságrendi árajánlat adásával, helyszíni méretvétellel, kiszállítással és beépítéssel.

Üvegcsere Budapest IV. XIII. XIV. XV. kerület

Hőszigetelt üvegcsere Budapest IV. XIII. XIV. XV. kerület területein a hőszigetelő üveges szerkezetekben. Árajánlat adása e-mail-ben, helyszíni méretvétel, kiszállítás, üvegcsere.

Zsalugáter és spaletta javítása

A zsalugáter és a spaletta régebben a redőny szerepét töltötte be. A zsalugáter becsukott állapotban véd a heves esőzés, a jégeső vagy a hózápor ellen is. Épsége, hibátlan működése ezért nem csak kényelmes, de hasznos. Olvassa el, milyen problémák fordulhatnak elő.

Hőszigetelt, biztonsági üveg csere

Ahol hőszigetelt üveg, vagy biztonsági üveg van, ott az üvegcsere is szakembert kíván. Ha alkalmi „ezermester” végzi a cserét, utána gyakran nem működnek megfelelően az ablakok és ajtók. Olvassa el, mit tegyen!

Ablakszerviz Budapest

Az Ablakszerviz székhelye 2014. januártól Budapest. Feladataink végzése és vállalt munkáink nagy része Budapestre tolódott át, ezért az eddigi, pécsi székhelyünk megszűnik és Budapestre tevődik át.

Ügyfélszolgálat, konkrét válaszok azonnal:

06 20 333 9226 06 1 788 2301